RÓLUNK
REFERENCIÁK
ELÉRHETŐSÉG
KONYHA.TV
AMiga Film 2001-ben Svájcban alapított, filmes és egyéb reklámkommunikációs célból létrehozott társaság. A Mike Kolberg és Klacsán Gábor által alapított vállalkozás egy év működés után 2002-ben Svájcból Magyarországra tette át székhelyét, és újraalapítását követően, azóta full-service reklámügynökségként működik.
A Miga Film magyarországi bejegyzését követően új tulajdonostársakkal frissített, és jelentős sikereket ért el a hazai reklámpiacon.

A Miga Film olyan közismert sikertörténetek születésének volt tevőleges résztvevője, mint a Múzeumok Éjszakája vagy az MVM Partner KKV-irányba végrehajtott piacnyitó aktivitásai (2008-2009), de a Szépművészeti Múzeum közel tíz éve tartó sikerszériájában is megtalálhatóak a Miga által készített reklámfilmek vagy a Clinians svájci-olasz
kozmetikai termékcsalád kiemelkedően sikeres piaci bevezetése is jól példázhatja a Miga Film rátermettségét. A Nemzeti Múzeum eddigi történetének leglátogatottabb időszaki kiállításának kommunikációja szintén a Miga Film Kft. nevéhez fűződik. A közelmúlt aktivitásai közül említhetnénk a Főtáv vagy az FKF összetett kampányainak teljes kreatív spektrumát, de a Boleró Italporok évek óta töretlen piaci jelenlétét elősegítő tervszerű kommunikációt is.

A Miga Film szakmai erejét többek között az is jól jelzi, hogy a vállalkozás tulajdonos-ügyvezetője a Budapesti Kommunikációs Főiskola és a Színház és Film Intézet meghívott előadója. A Miga Film legrégebbi, közvetlen partnereként egy londoni kreatív stúdió is elősegíti, hogy a vállalkozás által létrehozott kreatív és kommunikációs anyagok a legfrissebb világtrendek tükrében is egyediek,

izgalmasak lehessenek. A Miga Film élénk külföldi kapcsolatai mellett mára már saját médiatulajdonnal rendelkezve van jelen a magyar piacon. A cég által üzemeltetett www.konyha.tv gyorsan fejlődő, integrált médiaaktivitás, mely sajátossága, hogy Smart televíziókra optimalizált tematikus műsorfolyamát szinte minden típusú, internetre kapcsolódó kommunikációs berendezés segítségével élvezhetik – egyre többen. A Konyha.tv egy rendkívül újszerű webes televízió.

A Miga Film produktívan segíti ügyfelei sikeres kommunikációját nem csupán komplett kreatív anyagok tervezésével és megvalósításával, de hatékony reklámkampányok szervezésével és foglalásával is.

Minőség megfizethető áron. Miga Film.
Forduljon hozzánk bizalommal!